|
Tak skal du have ... så deler jeg den i 2, du skulle vel ikke prøve at have frosset den ? Vi er jo kun 2 her, vi har ikke så godt af for meget kage...
Jeg er varmestuestrikker -Har du lyst til at være med, så kig her www.varmestuestrik.dkwww.kigkassen.dk den støtter varmestuestrikkerne
Hilsen Gydda (alias Gitte)
...hvis livet giver dig citroner, så lav limonade !!
Tak for det...så skal den prøves...
Jeg er varmestuestrikker -Har du lyst til at være med, så kig her www.varmestuestrik.dkwww.kigkassen.dk den støtter varmestuestrikkerne
Tinas indlæg om flødeost som glasur, fik mig til at tænke på den her.... Den er bare SÅ lækker.... og så er det jo sæson for friske, danske jordbær 2891.gif
To mennesker kan sagtens sætte dén til livs og den bliver ikke dårligere af en overnatning i køleskabet....
IMG_0001 [] [].jpg
Hvis I ikke kan forstørre opskriften, sendes den gerne
Jeg bruger mest vand men nogen gange bruger jeg æggehvide. Det giver en mere fast glasur som vist nok hedder kongeglasur.
Varme rokke-kram
Connie
Det her indlæg kan godt tåle sagens lys igen...
Jeg er varmestuestrikker -Har du lyst til at være med, så kig her www.varmestuestrik.dkwww.kigkassen.dk den støtter varmestuestrikkerne
Min mor lavede en overgang en chokolade/kakao bradepandekage med kakao/chokolade kokos ovenpå. Hun kaldte den for Tv-kage. Den smagte bare godt. Jeg kan desværre ikke finde opskriften. Der skulle vist ikke så mange ting i.
Farveglad, håndarbejdstosset kreativ garnpige!