Så er der sukkerfri kringle til aftenskaffen.
Den ene er til min frisør for en klipning, den anden er min((O))
Printable View
Så er der sukkerfri kringle til aftenskaffen.
Den ene er til min frisør for en klipning, den anden er min((O))
Det ser lækkert ud.
Er der en opskrift, du vil dele?
Uhm ja tak, det ser rigtig lækkert ud. Ønsker også gerne opskriften til den.
*133**101*
ser rigtig lækkert ud *133*
Ville helt sikkert score nogle extra point hos manden hvis jeg serverede sådan kringle til kaffen *101*
Er der mulighed for at man kan tikke om opskriften ? (5)
Super lækkert.(qwe
Må jeg også tigge opskriften?
Min svigermor og jeg har diabetes.
Jeg stiller op i køen - ville være fin at servere til svigersønnen næste gang.
Opskriften kommer på mandag, har ikke tid nu, fælder træer((O))
Nu har jeg skrevet opskriften 3 gange herinde og hver gang sletter den det hele og smider mig af.
Søg på sukkerfrikager. dk, så er opskriften der.
Jeg gider ikke skrive det hele for 4. gang.
Sorry.
Prøv lige at huske at sætte en fluen i HUSK MIG så bliver du ikke smidt af (awd
(Å) åh... det er irriterende når det driller...
det må være denne http://sukkerfrikager.dk/sukkerfri-kringle/
din ser rigtig god ud...
Indhold:
300 gram mel
70 gram flydende Becel (læs tips)
50 gram gær
1 stor spsk. Perfect Fit
1 æg
1/2 tsk. salt
1 dl minimælk
Mandler
Fyld:
2 revne æbler
1/2 dl Flordrys
1 tsk. kanel (evt. 2 hvis du elsker kanel)
30 gram Becel (kan undværes)
1/2 tsk. vaniliesukker
Sådan gør du:
Becel og mælk blandes og varmes til det er lunt.
Hælk mælken i en skål og smuldr gæren i. Rør godt rundt.
Tilsæt æg, dernæst Perfect Fit (nænsomt), salt og mel. Pisk gerne med el-pisker.
Ælt. Dejen skal være fast og rimelig tør. Er dejen for våd, kommer du mere mel i.
Dæk dejen til og sæt den til hævning i 30 minutter.
Mens dejen hæver, begynder du at lave fyldet. Put det hele i en lille gryde og rør det sammen over middel varme.
Rul dejen ud med en kagerulle. Den skal cirka være 25×15 cm.
Smør fyldet ud på midten af dejen. Cirka en håndsbredde passer. Buk begge sider ind over fyldet, mod midten..
Sæt kagen til hævning igen i 30 minutter.
Pensl kagen med æg. Drys evt. hakkede mandler over.
Bag kagen ved 225 grader i 12-15 minutter. Kagen skal være flot lysebrun på toppen.
Tusind tak, det er netop lige den.
Jeg prøvede dog at ligge nogle tyndt skårne skiver sukkerfri
marcipan i den ene og det blev den dælme ikke ringere af(z)
Sukkerfri kringle
Kringle er normalvis forbundet med søndag og hygge. Jeg lavede den en lørdag eftermiddag, og det blev den ikke dårligere af.
Det er en kage fyldt med kalorier, men jeg har gjort mit bedste for at fjerne så meget fedtstof som overhovedet muligt.
Den kan puttes i fryseren, hvis du når det, inden den spises.
Indhold:
300 gram mel
70 gram flydende Becel (læs tips)
50 gram gær
1 stor spsk. Perfect Fit
1 æg
1/2 tsk. salt
1 dl minimælk
Mandler
Fyld:
2 revne æbler
1/2 dl Flordrys
1 tsk. kanel (evt. 2 hvis du elsker kanel)
30 gram Becel (kan undværes)
1/2 tsk. vaniliesukker
Sådan gør du:
Becel og mælk blandes og varmes til det er lunt.
Hælk mælken i en skål og smuldr gæren i. Rør godt rundt.
Tilsæt æg, dernæst Perfect Fit (nænsomt), salt og mel. Pisk gerne med el-pisker.
Ælt. Dejen skal være fast og rimelig tør. Er dejen for våd, kommer du mere mel i.
Dæk dejen til og sæt den til hævning i 30 minutter.
Mens dejen hæver, begynder du at lave fyldet. Put det hele i en lille gryde og rør det sammen over middel varme.
Rul dejen ud med en kagerulle. Den skal cirka være 25×15 cm.
Smør fyldet ud på midten af dejen. Cirka en håndsbredde passer. Buk begge sider ind over fyldet, mod midten..
Sæt kagen til hævning igen i 30 minutter.
Pensl kagen med æg. Drys evt. hakkede mandler over.
Bag kagen ved 225 grader i 12-15 minutter. Kagen skal være flot lysebrun på toppen.
Hej her er den vist mvh Strikkeglæde