-
Nytårsmenu
Hvad skal I have til aftensmad?? her hos os , skal vi have tunmousse med flutes , oksemørbrad med bagte kartofler og rødvinssovs , hertil nydes et par flasker god rødvin ( Pajar) og til dessert skal vi have is ....senere skåles i Verdi og der spiser kransekage ...senere igen skal vi måske have drinks ....vi skal sidde 4 pers. og 1 kat ...
-
Hos os står den på svamperisotto og kalvkortelleter - Esben får rejer til sin risotto.
Når Esben er lagt i seng står der is til desert og en rejemad senere på aften. Der er også indkøbt kransekage hos Bageren, nu må vi om det bliver eftermiddagsguf eller om vi venter til i aften med at spise det.
*2010 *303**2010
-
Hos os står det på fisk. Rejer til forret og laks bagt i ovn med hollandaisesauce små kartofler og salat med "sur" dressing, der består af piskefløde m. citron og sukker. Desserten springer vi let og elegant over. Men der er en lille snack og hjemmelavet marcipanbrød. Endelig skrub af suppe efter kl. 24.00. Nu er der ingen der skal skrubbe af, de 2 deltagere bor her nemlig.
*301* til alle !
-
Nytårsmenu
Vi skal have oksemørbrad med hasselbagte kartofler og hvidløg-/persillesmør. Desserten er appelsinfromage
-
Datteren serverer raclette, hun har lånt flere af dem, da der kommer 20 mennesker. Så må vi se, hvad der skal steges på dem.(aæl
-
Vi skal have tunmouse til forret og glaseret skinke med stuvet spinat og brunkartofler til hovedret Dessert skal vi ikke have men senere bliver det til en rejemad og lidt ost for så at slutte af med kransekagen kl 24.
Godt Nytår til alle her (jæp
-
*2010Vi skal have kyllingemouse til forret og karamel parafit til dessert, Hvad vi skal have til hovedret bliver en overaskelse, da det er naboen der skal lave den.
Godt nytår til alle
Karin
-
Vi skal have torsk - den friskfangede fra Årsdale
I år bliver det som lækre fiskefrikadeller med asparges kartofler og grønlangkål
Desserten bliver is
I løbet af aftenen bliver måske også lige plads til en kop kaffe/te og de sidste jule småkager
Om lidt går gemalen igang med at bage kransekage (det er blevet en tradition, at han gør det), som vi skal have kl 24 (jæp
Kl 24 (efter vi har skålet) går vi en tur ud i stalden, ønsker fårene godt nytår og de får en lille extra klat hø
-
Rejer og jomfruhummer :) - den ene der ikke bryder sig om skaldyrene får nachos...
Så en NewYork ribbonsteak - med hasselbagtekartofler og salat og favoritsovs - til dessert hjemmelavet fløderand med chokostykker, dertil henkogt frugt...
Så lidt snask i form af chips og slik, kransekager til kl. 24 :)
-
Reje- ell. laksemad efter eget ønske.
Mørbradbøf m. hasselbachkartofler, grønne bønner og champignonsauce.
Hindbærtærte m. cremefraiche.
Kransekage kl. 24 (hvor jeg desværre er på arbejde)
-
Jeg er inviteret hen til min søn og svigerdatter (hun har også fødselsdag i dag) - så jeg vil lade mig overraske.!
Jeg ved kun, at der kl. 24.00 er kransekage - dog ikke hjemmebagt, da jeg har købt den hos bageren.
Rigtig godt Nytår til jer alle.! *2010
-
Vi er jo SØNDERJYDER, så vi skal have hamburgerryg, grønlangkål, brune og hvide kartofler og kålpølser *303*
Og dessert hjemmelavet citronfromage - SLURP
Har også købt chip og dip + kransekage. Holder den hos min søster og svoger, hvor den anden søster og svoger også kommer.
-
Hos os er menuen. Bøf med en strimmel bacon omkring, flute, kartoffelskiver og favoritsovs. Desserten er chokoladefanodanter med hjemmelavet is. Til kaffen har jeg prøvet en ny opskrift på småkager med tranebær og hvid chokolade.
Vi får allerede kransekage kl 22 og fyre af derefter da min mand skal arbejde i nat. Jeg har igen i år lavet kransekage tårnet selv
-
Hos os står den på weber-grillet oksemørbrad, barbecuemarineret kalkunbryst og et stykke "alm." kalkunbryst, så burde der være til alle smagsløg ;O) - Hertil hasselbagte kartofler, pillede aspargeskartofler, friske kogte grønne bønner og ditto rosenkål. Og så en frisk salat med snackærter, iceberg salat, sukker peberfrugt, forårsløg, agurker, cherrytomater og blomkål. De franske kartofler er der også.
Dessert er marengs-isbund med marcipan, carte'dor vanillieis og friske hindbær, blåbær, brombær og jordbær.
I løbet af aftenen div. chips og slik til de unge mennesker, og til den lille lækkersult til de voksne midt på aftenen en rejemad med avocado.
23.45 kører alle på nær mig der passer børnebørn ned i "industrien", hvor den ene af sønnerne har stablet et kæmpe festfyrværkeri på benene, og så bliver der skålet i boblende vand og spise hjemmebagt kransekage, mens der nydes fyrværkeri til den store guldmedalje.
Godt nytår til alle (aæl
-
vi skal have dybstegte rejer med tzaziki (stave det sådan :D ), oksefilet med kartofler og grønt, og ymer fromage til dessert - kl ca 24.15 bliver der serveret en god stærk karrysuppe ...
(jæp
-
Vi skal også have fisk til middagsmad i aften, kære navnesøster på Bornholm.
Kogt kuller (en slags torsk) fra Agger fiskebil, med kartofler, grøntsager og hollandaise sauce til. Desserten er romfromage (med romessens). Den lavede min mor i formiddags. Nu er hun ved at koge fisk, kartofler og grøntsager. Og lave sauce. Hun vil helst have fred i køkkenet, når hun laver mad. Min søster og jeg hjalp hende med at dække bordet. Vi skal have hvidvin til fisken. Kan ikke huske, hvilken dessertvin, vi skal have.
Kransekage er købt hos købmanden i Bedsted. Og champagnen er også klar til kl. 12. Den skal jo først åbnet i sidste øjeblik.
Jeg skal skynde mig op ovenpå. Dronningen kommer jo snart.
-
Jeg skal ha' sushi , chips og lidt snacks i løbet af aftenen , hjemmebagt kransekage kl.24 , mums*2010til jer alle
-
Så blev vi færdige med at spise. Vi er godt forspiste, fordi det smagte alt for godt.
-
Lækre menuer I alle havde...Godt Nytår....
-
Vi har fået tunmusse til forret indbagt mørbrad med flødekartofler og bønner ristet på panden med champignoner og bacon og vil dessert havde min veninde marengs med med is flødeskum med jordbær så vi var godt forædt og vil natmad fik vi pølser med brød og selvfølgelig fik vi da også hjemmelavet kransekagehapser kl 24 som vi lige kom i tanke om at lave kl 15 ja man behøver jo ikke at være i god tid ;-)
Alt i alt en skøn aften med dejlige mennesker håber i også har nydt jeres aften ;-)
-
Godt nytår alle sammen!
Vi fik tapas til forret (lidt forskelligt hjemmelavet)
rødvinsmarineret grillet oksemørbrad med kartoffelgratin og rodfrugter
jeg lavede dessert:
chokoladecupcake med blødende hjerte
Chokoladebiscotti
chokolademouse
chokoladepynt
og købt vanilie og jordbæris
kl. 24 fik vi hjemmelavet kransekage
drikkevarerne var de fine jeg ikke har forstand på jeg drikker bare cola :P
vi var 7 voksne og 5 børn...
-
Hvad skal i have i år, altid dejligt med nye ideer.
-
Vi skal have sønderjysk grønlangkål, gammeldags hvidkål, brune kartofler , almindelige kartofler og så er der hambugryg og kålpølser til. Til dessert skal vi have citronfromage.
Hen på aftenen kommer der naboer, sådan drit drat forbi, så får vi en iris Coffee. Efter midnat får vi hjemmebagt brød med rejer, ost og sådan lidt. Gerne lun leverpostej med bacon, det årets højdepunkt for en af nobodrengene, hvis jeg laver det. Godt nytår til jer alle. *2010
-
Jeg tror nok, at det bliver noget med mørbrad i år. Det snakkede min mor om i dag.