-
Nytårsmenu
Hvad skal I have til aftensmad?? her hos os , skal vi have tunmousse med flutes , oksemørbrad med bagte kartofler og rødvinssovs , hertil nydes et par flasker god rødvin ( Pajar) og til dessert skal vi have is ....senere skåles i Verdi og der spiser kransekage ...senere igen skal vi måske have drinks ....vi skal sidde 4 pers. og 1 kat ...
-
Hos os står den på svamperisotto og kalvkortelleter - Esben får rejer til sin risotto.
Når Esben er lagt i seng står der is til desert og en rejemad senere på aften. Der er også indkøbt kransekage hos Bageren, nu må vi om det bliver eftermiddagsguf eller om vi venter til i aften med at spise det.
*2010 *303**2010
-
Hos os står det på fisk. Rejer til forret og laks bagt i ovn med hollandaisesauce små kartofler og salat med "sur" dressing, der består af piskefløde m. citron og sukker. Desserten springer vi let og elegant over. Men der er en lille snack og hjemmelavet marcipanbrød. Endelig skrub af suppe efter kl. 24.00. Nu er der ingen der skal skrubbe af, de 2 deltagere bor her nemlig.
*301* til alle !
-
Nytårsmenu
Vi skal have oksemørbrad med hasselbagte kartofler og hvidløg-/persillesmør. Desserten er appelsinfromage
-
Datteren serverer raclette, hun har lånt flere af dem, da der kommer 20 mennesker. Så må vi se, hvad der skal steges på dem.(aæl
-
Vi skal have tunmouse til forret og glaseret skinke med stuvet spinat og brunkartofler til hovedret Dessert skal vi ikke have men senere bliver det til en rejemad og lidt ost for så at slutte af med kransekagen kl 24.
Godt Nytår til alle her (jæp
-
*2010Vi skal have kyllingemouse til forret og karamel parafit til dessert, Hvad vi skal have til hovedret bliver en overaskelse, da det er naboen der skal lave den.
Godt nytår til alle
Karin
-
Vi skal have torsk - den friskfangede fra Årsdale
I år bliver det som lækre fiskefrikadeller med asparges kartofler og grønlangkål
Desserten bliver is
I løbet af aftenen bliver måske også lige plads til en kop kaffe/te og de sidste jule småkager
Om lidt går gemalen igang med at bage kransekage (det er blevet en tradition, at han gør det), som vi skal have kl 24 (jæp
Kl 24 (efter vi har skålet) går vi en tur ud i stalden, ønsker fårene godt nytår og de får en lille extra klat hø
-
Rejer og jomfruhummer :) - den ene der ikke bryder sig om skaldyrene får nachos...
Så en NewYork ribbonsteak - med hasselbagtekartofler og salat og favoritsovs - til dessert hjemmelavet fløderand med chokostykker, dertil henkogt frugt...
Så lidt snask i form af chips og slik, kransekager til kl. 24 :)
-
Reje- ell. laksemad efter eget ønske.
Mørbradbøf m. hasselbachkartofler, grønne bønner og champignonsauce.
Hindbærtærte m. cremefraiche.
Kransekage kl. 24 (hvor jeg desværre er på arbejde)