Forside Forum Link/Download Chat Genveje Medlemmer Min Profil Kalender FAQ

Side 2 af 2 FørsteFørste 12
Viser resultater 11 til 20 af 20

Emner: jule leverposteg HJÆLP

  1. #11
    Tilmeldingsdato
    03 Apr 2008
    Geografisk sted
    Morup Mølle, 7755 Bedsted Thy
    Indlæg
    8.852
    Min mor har lært denne opskrift af min farmor og det siges, at opskiften er over 100 år gammel. Den smager skønt til et stykke med "dyrlægens natmad" med saltkød, sky (spiser jeg ikke) og rødbeder. Den leverpostej er meget bedre end nogen købeleverpostej. Og den skal blive mørkegråbrun i farven.

    Jeg er sikker på, at I vil kunne lide den på Bornholm!
    Farveglad, håndarbejdstosset kreativ garnpige!

  2. #12
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Jeg sidder allerede og savler ved tanken!
    og Julemor

  3. #13
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Nu vil jeg gå i fryseren og tage lever og spæk op til at lave leverpostej af
    og Julemor

  4. #14
    Dorit Gæst

    øj som du dog lokker

    hm hm hm nøffe har jeg ikke fået hentet.....hmm hvem mon har lever....spæk mega fint hakket har jeg.......op med det af fryseren...så er julefrukosten reddet.....bacon har jeg vist osse i frysern

  5. #15
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Jeg gør næsten hvad som helst for at slippe for at gå i butikker i december
    og Julemor

  6. #16
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Her dufter i den grad af jul i hele huset nu
    og Julemor

  7. #17
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Den fik lidt vel meget skorpe. Men er du svedt, hvor den smager godt! TAK for opskriften
    og Julemor

  8. #18
    Tilmeldingsdato
    28 Oct 2009
    Geografisk sted
    Sjælland
    Indlæg
    1.085

    Kylling leverpostej

    2 p. kylling lever
    1tsk.salt- 1tsk.peber- 2store løg.- 2 fed hvidløg- 2spsk.mel -2dl.mælk 50g.smeltet margarine/smør.
    Det hele blendes og hældes i bakker. Derefter sættes de i vandbad i ovnen på 200grader i en time..MUMS
    Hilsen Heddimor

  9. #19
    Tilmeldingsdato
    03 Apr 2008
    Geografisk sted
    Morup Mølle, 7755 Bedsted Thy
    Indlæg
    8.852
    Selv tak, Zep, hvis det er min opskrift, du har brugt!
    Farveglad, håndarbejdstosset kreativ garnpige!

  10. #20
    Tilmeldingsdato
    09 Jan 2007
    Geografisk sted
    3730 - Bornholm
    Indlæg
    3.515
    Det er det strikkelene
    og Julemor

Side 2 af 2 FørsteFørste 12

Regler for indlæg

  • Du kan ikke oprette nye tråde
  • Du kan ikke besvarer
  • Du kan ikke vedhæfte
  • Du kan ikke redigerer din post
  •