Kære kære kære Drillenisse.

Hold op hvor blev jeg rørt, da jeg her til aften kom hjem og så hvad der var kommet i postkassen til mig

To skønne skønne skønne fed garn. Lækkert lækkert lækkert. Foto må komme imorgen, for der er ikke rigtigt lys til et godt foto nu.

Det er jo helt fantastisk, at et helt fremmed menneske tænker på at glæde lille mig (du er en skøn kvinde Fredsminde )

Jeg har jo været væk fra Rokken i en del tid, og NU må det da være på tide, at jeg kravler ud af min fosterstilling

Jeg vil ikke kede Jer for meget med detaljerne, men lige fortælle, at jeg har været væk, fordi jeg pludselig fik en slem depression og nogle voldsomme angstanfald. Puha da da....dét ønsker man ikke engang skal ske for ens værste fjende kan jeg lige fortælle Jer

Men hvor har det været skønt, at der har været nogle helt igennem skønne, vidunderligt, fantastiske - der findes ikke tillægsord nok for hvor skønne I er - Rokkere, der har haft skrevet til mig på mail, og givet mig nogle opmuntrende ord med på vejen igennem en svær tid.
I ved hvem I er, og jeg er DYBT DYBT taknemmelig for jeres søde ord til mig

Men jeg har dog fået "Rokket" lidt, for jeg kunne jo huske at Drebis er sangskriver, og hun skulle da have lidt at lave, når nu jeg skulle bruge en sang til min nevøs konfirmation på lørdag. En FANTASTISK sang...det kan KUN anbefales at bruge Drebis som "sangsmed"

Jeg er dog stadig ikke helt på toppen endnu, men jeg skal nok prøve, at være lidt mere aktiv herinde igen (nok til stor irritation for nogle - tihiii ) - men bær over med mig, hvis jeg ikke lige får kommenteret på Jeres skønne ting så ofte som før....skal lige op i gear igen.

Mht det kreative, så har det stået HELT stille...jeg har INTET lavet i over ½ år. Så I skal nok ikke forvente det helt store input fra mig, men jeg lover, at jeg kigger forbi jævnligt, for at se Jeres skønne ting.

Det var så ikke blot et lille pip fra mig, men en kæmpe lang smøre...undskyld

Men nu er jeg ihvertfald tilbage - tak for omsorgen fra alle Jer skønne Rokkere og den dejlige drillenisse