PDA

Se fuld version : dobbelt indlæg



asta
17-03-2015, 12:31
Når jeg sender et indlæg, har jeg et par gange fået denne besked: " --- kunne ikke sendes, der skal være mindst 30 sek mellem indlæg, prøv igen om 29 sek" --- eller noget i den retning.
Indlægget er dog nået frem, så hvis man gør som beskrevet, opnår man at få sit indlæg lagt dobbelt ind.
Måske er det mig, der er for langsom til at slippe knappen?

hundeuld
17-03-2015, 12:36
Nej det er det ikke, jeg har sat vores teknikker på det, der kommer også nogle beskeder
Bliv på siden
Forlad siden

Men der kigges på det og kommer der dobbelt indlæg, så sletter jeg når jeg kommer ind. ((O))

hundeuld
17-03-2015, 12:36
Nej det er det ikke, jeg har sat vores teknikker på det, der kommer også nogle beskeder
Bliv på siden
Forlad siden

Men der kigges på det og kommer der dobbelt indlæg, så sletter jeg når jeg kommer ind. ((O))

asta
17-03-2015, 16:46
he he - godt der er nogle kloge folk i gang - og tak fordi du også lige demonstrerer metoden :-)

Strikkelene
17-03-2015, 23:45
Vi skal bare bede Hundeuld, om at bruge slettefingeren og slette det ene af de dobbelte indlæg.

Jeg er også sommetider kommet til at poste den samne besked 2 gange.

Strikkelene
17-03-2015, 23:45
Vi skal bare bede Hundeuld, om at bruge slettefingeren og slette det ene af de dobbelte indlæg.

Jeg er også sommetider kommet til at poste den samne besked 2 gange.