PDA

Se fuld version : Program til foto-collager



bjergged
22-04-2013, 17:50
Hej I skønne rokkere (k)

Jeg er helt sikker på at der sidder en derude der kan hjælpe mig *141*
Nu har Emma Sophie taget en masse billeder af ting, som min mor og jeg har lavet færdig til varmestuekasserne. Men da det er rigtig mange foto's har vi brugt det meste af eftermiddagen på at lave foto-collager af dem.
MEN, og her kommer vores problem. Vi kan ikke uploade det format vores program har, til rokken (Å)

Er der nogen der har et godt tip til et nemt program, der fungere med rokken's side??? (x)

Knus og en dejlig dag til jer alle
*131*

Bedstemor
22-04-2013, 19:54
Hej I skønne rokkere (k)

Jeg er helt sikker på at der sidder en derude der kan hjælpe mig *141*
Nu har Emma Sophie taget en masse billeder af ting, som min mor og jeg har lavet færdig til varmestuekasserne. Men da det er rigtig mange foto's har vi brugt det meste af eftermiddagen på at lave foto-collager af dem.
MEN, og her kommer vores problem. Vi kan ikke uploade det format vores program har, til rokken (Å)

Er der nogen der har et godt tip til et nemt program, der fungere med rokken's side??? (x)

Knus og en dejlig dag til jer alle


*131*

Mon ikke du nu er ved at downloade PhotoScape. Et virkelig godt og gratis program, som jeg har brugt i flere år.

bjergged
22-04-2013, 20:48
Mon ikke du nu er ved at downloade PhotoScape. Et virkelig godt og gratis program, som jeg har brugt i flere år.

Så er det blevet downloadet ((O))
Men, øhhhhh hvordan får jeg billederne frem??? (Å)
Eftrhånden tror jeg at min hjerne er skumpet i takt med dagene herhjemme (x)
Fik lige regnet ud at det, bortset fra 2 dage på korweekenden, har jeg været hjemme med Emma Sophie i 4 uger nu...... ufff hvor jeg glæder mig til at få lærerne tilbage *131*

Bedstemor
22-04-2013, 20:57
74096

Når du har forsiden af programmet ser det nok sådan ud, alt efter hvilken udgave nr. det er.
Tryk på kombiner billeder og i det vindue der kommer frem, dukker dine billedmapper/mapper frem i venstre side.
Åbn den mappe du skal bruge, og så trækker du billedet over i den "collageramme" du nu har lavet, prøv dig frem med hvilken størrelse, facon og ramme din collage skal være udstyret med.

Hvis den bliver for stor, kan du altid resize den inden brug på Rokken.

bjergged
22-04-2013, 21:29
74096

Når du har forsiden af programmet ser det nok sådan ud, alt efter hvilken udgave nr. det er.
Tryk på kombiner billeder og i det vindue der kommer frem, dukker dine billedmapper/mapper frem i venstre side.
Åbn den mappe du skal bruge, og så trækker du billedet over i den "collageramme" du nu har lavet, prøv dig frem med hvilken størrelse, facon og ramme din collage skal være udstyret med.

Hvis den bliver for stor, kan du altid resize den inden brug på Rokken.

Nogle gange hjælper det at blive "tøse-fornærmet" og genstarte pc'en *120*
For nu virker det, pludselig (x)

1000 tak for hjælpen (z)

Bedstemor
22-04-2013, 22:05
Velbekomme - glad for at kunne hjælpe.

*120* ja, sommetider er det godt med en genstarter :-)