PDA

Se fuld version : brodere ramme



SusKahl
07-03-2010, 22:31
Hvordan laver jeg en ramme rundt om en tekst, uden at rammen bliver "skæv"?
det er ikke nogen fanzy ramme, bare zik-zak men dem der er på maskinen er ikke store nok. de er høje nok men ikke brede nok. så når jeg hiver i dem bliver de længere i stingene. det er ikke meningen. hvordan kommer jeg uden om dette problem uden at skulle sy manuelt?

M-broderiting
10-03-2010, 19:53
Hvilket program bruger du.

I 4D programmet kan du selv lave en ramme - men hvis du giver mig de mål rammen skal være og fortæller hvor bred borden/stingene skal være, vil jeg gerne lave den til dig.Du kan også sende mig broderifilen -så jeg laver rammen omkring og sender den tilbage til dig.
Alternativt kan jeg - hvis du bruger 4D, vise det på en video.

Hilsen

Marianne

SusKahl
14-03-2010, 20:11
jeg ville lave det direkte på maskinen da jeg har sendt min PC til rep.
men jeg har måtte installere Embird på mandens pc, for at kunne lave det.
- ellers mange tak for tilbudet